Zalig landelijk wonen in het knusse Koewacht

In VAGELAND, aan de rand van het knusse Koewacht, wordt een nieuwbouwplan gerealiseerd. Fase II bestaat uit 6 twee-onder-één-kapwoningen type ‘ VUURSTEEN, 8 twee-onder-één-kapwoningen type ‘ KIEZEL, 5 levensloopbestendige woningen, type ‘BUSSEL’ en 9 rijwoningen type ‘STUIK’.

De ontwikkeling en bouw is in handen van Aannemersbedrijf Van der Poel uit Terneuzen.
Van der Poel is door heel Zuid-Nederland actief in de nieuwbouw, renovatie en projectontwikkeling van de meest uiteenlopende projecten. Dit varieert van woningen, appartementen, parkeergarages en winkelcentra tot scholen en ook infrastructuur. Zij staan zowel in de bouw als ontwikkeling dicht bij de klant. De betrokkenheid van het personeel is groot en zij staan naast klantgerichtheid voor kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Hierdoor heeft het bedrijf dan ook een innovatief karakter in alle segmenten van bouw en ontwikkeling.

Aannemersbedrijf Van der Poel won in het verleden de prijs voor ‘Creatief Ondernemerschap Zeeland’. Van der Poel kan maatwerk leveren voor al uw bouw- of ontwikkelprojecten en dat bewijzen ze dan ook in het woonplan ‘VAGELAND’.
Ze streven naar een hoge kwaliteit van zowel de inrichting van de openbare ruimte als van de architectuur van de woningen.

SNEL BEREIKBAAR
Koewacht ligt in de gemeente Terneuzen in Oost Zeeuws-Vlaanderen.
Het dorp ligt letterlijk op de grens met Vlaanderen, niet ver van plaatsen als Hulst (10 min.) en Axel (10 min.) Terneuzen, het economische hart van Zeeuws-Vlaanderen ligt op 25 minuten. Ook de mooie Belgische steden zijn eenvoudig bereikbaar: Gent is slechts 40 minuten, Antwerpen 40 minuten, Brugge 50 minuten, Knokke 50 minuten en Brussel 1 uur.

LANDELIJK WONEN IN KOEWACHT
Koewacht is groen, landelijk en de nabije omgeving is bosrijk. Het gezellige dorp biedt vele extra’s. Rust, ruimte, een hechte gemeenschap, maar ook de levendigheid en gezelligheid van een dorp.
Als je in Koewacht woont, merk je dat je veel meer buiten leeft. Weg uit de drukte van de stad, genieten van de rust en ruimte op het platteland. Het is gewoon heerlijk wonen in Koewacht.

KOEWACHT, VOLOP VOORZIENINGEN
Ondanks dat Koewacht niet zo groot is en daardoor een zeer knus karakter heeft, zijn er toch tal van voorzieningen te vinden. Alles wat u nodig heeft kunt u letterlijk om de hoek verkrijgen. Een supermarkt, tal van andere winkels en een keuze aan horeca zorgt er voor dat Koewacht een gezellig en levendige dorp is. En heeft u toch behoefte aan meer keuze, Hulst en Axel liggen op slechts 10 minuten rijden met de auto, naar Terneuzen rijdt u ongeveer 25 minuten.

LEKKER WANDELEN
Wie graag wandelt kan in en rond Koewacht zijn/haar hart ophalen. Het dorp ligt grotendeels op een pleistocene zandrug wat het landschap uniek maakt. Zandgronden met bossen en polders met dijken en vooral veel kreken. De wandelingen kunnen grensoverschrijdend zijn, wat alles nog interessanter maakt. Midden op de mooie Boschkreek ligt, als onderdeel van een wandelroute, een heuse trekvlot. Dat maakt de wandeling nog leuker!